Cadeau- & delicatessenwinkels Zwolle

Cadeau & delicatessen

Enthousiast trek je het centrum van Zwolle in om een cadeau of heerlijke delicatessen te kopen. Om iemand te mee verwennen: een geliefde, jezelf of misschien wel allebei. Wat de reden voor jouw bezoek ook is: je maakt er een mooie dag van. In Museum Kwartier is namelijk van alle te beleven. Weten waar jij in Zwolle de beste cadeaus en delicatessen kunt vinden? Wij zetten onze winkels hier voor je op een rijtje. Wie wel houdt van een wijntje, bonbon, goede koffie of een ambachtelijk en versgebakken broodje haalt in Zwolle zijn of haar hart op bij de diverse speciaalzaken!

Simon Lévelt Koffie & Thee
Simon Lévelt Koffie & Thee

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Zwolle, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Zwolle aan het juiste adres. Onze winkel vind je in het centrum van Zwolle aan de Luttekestraat/Kamperstraat op loopafstand van het beroemde museum de Fundatie en is zeker het...

Schuttelaar Wijnen & Geschenken
Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gespecialiseerd in bijzondere Wijnen, Chocolade en Geschenken. Ons bedrijf bestaat al sinds 1875 en heeft een historie van ruim 145 jaar waarbij het bedrijf nog steeds 100% een familiebedrijf is. Onze winkel is in het hart van de...

Kaldi
Kaldi

Kaldi helpt je de smaak koffie of thee te vinden die bij jou past Bij Kaldi Zwolle koop je kwaliteitskoffie voor thuis of op kantoor. Anita Meekers is al jaren een vertrouwd gezicht in de winkel. Zij helpt je de smaak koffie of thee te vinden die bij jou past.  De...

De Stadsbakker
De Stadsbakker

De Stadsbakker is een open bakkerij waar het bakproces volledig gevolgd kan worden vanuit de winkel. Er worden veel unieke producten gemaakt en met eerlijke grondstoffen gewerkt. Vloerbroed, desembrood, speltbrood, volkorenbrood, croissantjes, gebak en lunchproducten,...

De perfecte plek

In het Museum Kwartier van Zwolle tref je verschillende leuke delicatessenzaken, die zich uitstekend lenen voor het kopen van een leuk en origineel geschenk. Maar je kunt er natuurlijk ook langsgaan om jezelf eens lekker te verwennen! Wie wel houdt van een wijntje, bonbon, goede koffie of een ambachtelijk en versgebakken broodje, haalt in Zwolle zijn of haar hart op bij de diverse speciaalzaken!

De delicatessen, die je in hartje Zwolle kunt vinden, zijn een perfect cadeau voor moederdag of vaderdag. Ook voor een verjaardagscadeau, valentijnscadeau of kraamcadeau kun je bij ons in Zwolle terecht.

 

Simon Lévelt Koffie & Thee

Wie denkt aan koffie en thee, denkt al snel aan Simon Lévelt. Deze winkel is een begrip in Nederland, dus ook in de Overijsselse hoofdstad. Ben je in Zwolle op zoek naar leuke cadeaus of delicatessen? Dan kun je hier altijd terecht voor een uitgebreid en wisselend assortiment. Leuke bijkomstigheid: de koffie wordt vers voor je gemalen!

 

Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Wanneer je in Zwolle op zoek bent naar een smakelijk cadeau, dan vallen de delicatessen van Schuttelaar Wijnen en Geschenken vast en zeker in de smaak. Hier vind je namelijk heerlijke wijnen, chocolade en geschenken. Deze delicatessen uit Zwolle zijn een perfect cadeau voor moederdag of vaderdag, maar worden ook zeker als valentijnscadeau of verjaardagscadeau gewaardeerd.

 

Kaldi

Bij Kaldi koop je kwaliteitskoffie. Perfect voor een leuk cadeau of lekkere delicatesse uit het centrum van Zwolle. Anita helpt je graag bij het vinden van een koffie- of theesoort die bij jou past. Hierbij biedt zij je een uitgebreid assortiment.

 

De Stadsbakker

Voor heerlijk brood moet je bij De Stadsbakker zijn. Dit zijn oprecht delicatessen te noemen. Van vloerbrood tot gebak: je vindt het er allemaal. Daarbij wordt er bij deze bakkerij altijd met eerlijke grondstoffen gewerkt.

 

Een dagje uit in Museum Kwartier Zwolle

Het staat al een tijdje op de agenda: jouw zoektocht naar cadeaus en delicatessen in Zwolle. Meestal maak je hier een leuk uitje van. Winkel in. Winkel uit. Nog even naar de kapper of lekker een hapje eten. Want ook dan kun je prima in de Zwolse binnenstad vertoeven. Hier vind je onder andere:

 

Direct cadeaus of delicatessen in Zwolle kopen?

Chocolade. Thee. Koffie. Of misschien geniet je nog meer van een heerlijk brood. Als het om cadeaus en delicatessen gaat, kun je altijd in het centrum van Zwolle terecht. Van de Kaldi tot De Stadsbakker: de mogelijkheden zijn enorm. Bezoek de Zwolse binnenstad daarom vandaag nog. Heb je een vraag of wil je iets aan ons kwijt? Vul gerust het contactformulier in of mail naar info@winkelenzwolle.nl. Welk cadeaus of delicatessen wil jij in Zwolle gaan kopen?