Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gespecialiseerd in bijzondere Wijnen, Chocolade en Geschenken. Ons bedrijf bestaat al sinds 1875 en heeft een historie van ruim 145 jaar waarbij het bedrijf nog steeds 100% een familiebedrijf is.

Onze winkel is in het hart van de prachtige Zwolse binnenstad gevestigd aan de Blijmarkt 17-19 (recht tegenover Museum de Fundatie en naast het Herman Brood Museum).

Honderden soorten wijn hebben wij in ons assortiment. Niet het volledige assortiment staat in onze webshop en dus is een bezoek aan onze winkel in Zwolle meer dan de moeite waard. U treft in onze winkel altijd een groot assortiment met vele tientallen ” open wijnen ” aan, van huiswijn tot Grand Cru. Deze wijnen kunnen allemaal door u worden geproefd uit onze moderne wine dispencers van By The Glass waarin de wijnen voor langere tijd goed blijven. Indien u de wijnen wilt proeven krijgt u informatie over elke wijn middels flatscreens welke u boven de winedispencers aantreft. Daarnaast krijgt u bij binnenkomst uw eigen persoonlijke Ipad van ons overhandigd waarmee u zelf uw wijnen kunt selecteren en bijhouden. Uiteraard geven onze Vinologen u graag een goed advies en hulp bij het maken van een keuze. U kunt bij ons wijnen proeven zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan, uniek in Nederland!  

Naast wijnen hebben wij een ruime keuze aan Chocolade welke wij in het prachtige rijksmonument naast onze wijnafdeling hebben ingericht. Beide zijn gekoppeld via twee doorbraken in de historische muren waardoor er een mooie combinatie ontstaat tussen oud en modern. Wij werken met de bonbons van Chocolatier Visser die zijn cacao uit Tanzania haalt bij Biolands. Deze biologische cacao staat als een van de beste ter wereld bekend en is uitzonderlijk om zijn smaak, textuur en dus ook kwaliteit. U kunt bij ons altijd van deze chocolade proeven. Aanvullend hebben wij nog een mooi randassortiment met andere chocolade en zoetwaren welke ook uniek zijn van kwaliteit en smaak. 

Tevens hebben wij een  enorme keus uit geschenken, een onderdeel van het bedrijf dat al 50 jaar ervaring heeft in het maken van gastronomische en non-food geschenken. Of het nu gaat om een  kado voor een dierbare of een relatiegeschenk voor uw zakelijke relatie of medewerkers, wij adviseren u graag bij het samenstellen van een geschikt geschenk! Wij hebben in onze winkel het gehele jaar door geschenken te koop. Voor de zakelijke relaties hebben wij een ruim 200m grote showroom waar wij u op afspraak graag ontvangen.

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 18:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Remco van Looijengoed
Directeur/ Vinoloog
Schuttelaar Wijnen & Geschenken
Blijmarkt 17-19
8011 ND Zwolle
Tel: 038-421 51 96

r.vanlooijengoed@schuttelaarbv.nl
www.schuttelaarwijnen.nl