Voerman Greve Makelaardij

VOERMAN GREVE VERVULT UW WOONWENS
Goed dat u ons leert kennen. Wij zijn bevlogen makelaars die úw belang voorop stellen. Al meer dan 30 jaar is Voerman Greve een vertrouwd NVM makelaarskantoor, één van de grootste van Zwolle.
Onze ervaring én onze vernieuwende aanpak zorgen voor de beste resultaten, of het nu gaat om de verkoop van uw woning, om het begeleiden bij aankoop, verhuur, een taxatie of advies.

UW HUIS VERKOPEN?
Één van onze makelaars komt bij u langs en bekijkt uw huis. Nee, u hoeft echt niet meteen te gaan boenen. Wij bespreken gewoon uw woonwensen en lopen met u door de woning. Natuurlijk hebben we ons huiswerk gedaan en onderzoek verricht, maar door het ‘live’ bekijken van uw woning kunnen we een juiste inschatting maken. Alle feitelijke eigenschappen komen aan bod, zoals het aantal vierkante meters, de locatie, het onderhoud maar we bespreken ook de mogelijkheden.. úw mogelijkheden.
Omdat we NVM-makelaars zijn, weten we precies wat vergelijkbare huizen hebben opgebracht en hoelang ze in de verkoop staan of hebben gestaan. Ook de interieurs van verkochte huizen kunnen we bekijken…waar dan ook. Heel bijzondere of exclusieve objecten hebben voor ons geen geheimen. We kennen de meest actuele marktcijfers en Voerman Greve heeft de beschikking over alle kadastrale, gemeentelijke en juridische gegevens. Maar geen mens en geen woning is hetzelfde. Ons advies is dan ook vooral persoonlijk en gebaseerd op ervaring.

Ons voorstel: maak kennis met onze kennis! Vrijblijvend!

Openingstijden

Maandag: 9:00-17:30
Dinsdag: 9:00-17:30
Woensdag: 9:00-17:30
Donderdag: 9:00-17:30
Vrijdag: 9:00-17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Voerman Greve Makelaardij
Luttekestraat 5
8011LN Zwolle
Tel: 038-421 22 10

info@voermangreve.nl
www.voermangreve.nl