SkinEffects

SkinEffects is winkel, schoonheidssalon én therapieruimte. Alle expertise op het gebied van de huid bijeengebracht in één pand.

Is het een winkel? Is het een schoonheidssalon? Is het een therapieruimte? Nederlanders staan er om bekend dat ze alles graag in hokjes stoppen. Als je dat ook bij SkinEffects wilt doen, heb je een
behoorlijke uitdaging. Of toch niet? Alle vragen kun je namelijk met een volmondig ja beantwoorden. Het bedrijf laat zich daarom het best omschrijven als expertisecentrum op het gebied van huidverzorging en –
verbetering.

Het is zo gemakkelijk geroepen: de echte schoonheid zit van binnen. Het is een mooie uitdrukking die verwijst naar iemands prettige karakter. Helemaal niets mis mee, maar het oog wil ook wat. En iedereen weet ook dat je meer zelfvertrouwen krijgt als je over een stralende huid beschikt.

Dat is echt niet zo vanzelfsprekend, want er zijn veel factoren die van invloed zijn op de huid. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke omstandigheden zoals (zon)licht en lucht. Naast de klimatologische omstandigheden is de mens zelf de grootste bepalende factor. Onze huid heeft heel wat te lijden onder stress, roken en drinken, te weinig slaap en te weinig vocht.

Soms blijft het effect beperkt tot zoiets als een droge huid, maar er kan ook sprake zijn van een huidaandoening. Laat daarom altijd eerst een GRATIS huidscan maken. Dat is de basis. Bij SkinEffects hebben we deskundige medewerkers in dienst die in staat zijn het grootste orgaan van het menselijk
lichaam tot in detail in beeld te brengen. Als we weten welk huidtype jij hebt, dan kunnen we beter een behandelplan opstellen.

We snappen hoe verleidelijk het is om even bij een drogist of supermarkt binnen te lopen en een crème mee te nemen waarvan jij of een medewerker denkt dat het wel eens goed zou kunnen zijn. Het tegenovergestelde is misschien wel het geval. Als je iets op jouw huid smeert zonder dat je weet wat het eigenlijke huidprobleem is, dan kan het de kwaal misschien zelfs verergeren.

Kom dus gerust eens binnenwandelen en laat je betoveren door de magie van SkinEffects!

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 9:30 – 18:00
Woensdag: 9:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 21:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Skineffects
Luttekestraat 12
8011LR ZWOLLE
Tel: 038-303 03 17

info@skineffects.nl
www.skineffects.nl