Juwelier Veenemans

Juwelier Veenemans, Niek en Simone Veenemans

In juni 2008 zijn wij begonnen aan onze leukste uitdaging samen: Een winkel van ons, met alleen maar sieraden en uurwerken die we zelf mooi vinden. En zo hadden we een juwelierszaak, in ons eigen pand. Dat maakt het speciaal, want wij voelen ons hier elke dag thuis.

Wie zich thuis voelt, kan mooie keuzes maken

Dit vinden wij heel belangrijk; niet alleen onze producten, maar ook het thuis voelen bij Juwelier Veenemans. Of dat nu gaat om een batterij wisselen, of lang nadenken over een kostbaar sieraad: wij adviseren u daar graag bij. 

Onze merken
Omdat wij ons in een stad bevinden met veel diversiteit, proberen wij ons juist te focussen op unieke producten en merken die alleen verkrijgbaar zijn bij Juwelier Veenemans. Daarbij verliezen wij kwaliteit en draagbaarheid niet uit het oog. Net zoals wij een verbintenis met u aan gaan, doen wij dat ook met onze merken. Dat betekent ook voor onze leveranciers een nauwe samenwerking en passie voor het juweliersvak.

Oris Swiss Made Watches since 1904
Dit Zwitserse horlogemerk blijft onafhankelijk in de wereld van talloze horlogemerken. Oris maakt enkel automatische uurwerken. Tevens zet Oris zich in voor het behoud van onze natuur en gezondheid, wereldwijd.
BRON Fine Dutch Jewelry
Prachtig kleurrijk Nederlands juwelenmerk, dat naadloos aansluit bij ons: kwaliteit en draagbaarheid. Wij kennen iedereen die bij BRON werkt. Daardoor kunnen wij samen met  BRON prachtige sieraden voor u selecteren.
MeisterSinger
Het Duitse horlogemerk gaat voor rust en eenvoud: wij leggen u graag uit hoe het is om door het leven te gaan met een horloge met één wijzer!
Nol Sieraden Geen gietsels, geen kopieën, maar uit een bonk zilver wordt een sieraad met de hand gesmeed: voor altijd.
Tafelzilver van hoge kwaliteit
Wij krijgen steeds meer vraag naar zilveren artikelen. Wij hebben het: van fotolijstjes tot lepeltjes en lieve snuisterijen. Ideaal om te graveren. Dat laten wij doen door de beste handgraveur van Nederland. 
Gerstner Trouwringen
Zo leuk om samen ringen uit te zoeken… Wij hebben een ruime collectie, en dringen niets op. Gerstner biedt veel keuze, van geelgoud tot palladium en alles wat daar tussen zit.

90% van onze producten worden nog met de hand gemaakt. Daar houden wij van!


Wat kunt u nog meer van ons verwachten?
Voor een batterijwissel kunt u gerust bij ons langskomen. Ook voor het inkorten van een band. Heeft uw horloge meer onderhoud nodig dan verwacht? Dan krijgt u van
ons deskundig advies en een prijsopgave.

Dat geldt ook voor goud- en zilver reparaties: samen met vakkundige goudsmeden bespreken we uw reparatie en bieden wij een prijsopgave.

U kunt ook een mooi sieraad laten maken van oud goud. Zo wordt de herinnering nog meer waardevol.

En wat dacht u van een kopje koffie of een praatje?
Kom eens langs, u bent van harte welkom!

Hartelijke groeten van Niek en Simone Veenemans

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:30 – 18:00
Woensdag: 9:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00, 19:00 – 21:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Juwelier Veenemans
Luttekestraat 32
8011 LR Zwolle
Tel: 038-421 59 41

juwelierveenemans@planet.nl
www.juwelierveenemans.nl