De Hap en Tapkamer

Happen en tappen naar hartelust

Dat klein heel fijn kan zijn bewijst De Hap en Tapkamer! Een gezellige ruimte waar je lekker kan lunchen, uitgebreid kan genieten van heerlijke tapas, maar ook gewoon terecht kan voor een drankje. Met 9 speciaalbieren op tap zit er vast iets voor jou bij!
Wij hebben ruimte voor 50 gasten. Dat betekent dat we jou alle aandacht kunnen geven. Zo staat je glas nooit lang leeg. Bij De Hap en Tapkamer zit je goed!

De Hap en Tapkamer is het kleine zusje van Stadscafé Blij. We koken met dezelfde passie als onze grote broer, maar blinken uit in het bereiden van bijzondere tapasgerechten. Het lekkerste uit verschillende wereldkeukens wordt gecombineerd, vaak met een verrassende twist. Vergeet ook niet te vragen naar de ‘Keuze van de Chef’! Elke week maakt onze creatieve chef een ander gerecht, perfect passend bij het seizoen. Heb je al trek?…

Vanaf 16.00 uur serveren wij die overheerlijke tapasgerechten. Vul je plank en geniet! Liever samen genieten? Delen mag. Liever onbeperkt genieten? Kies dan voor All You Can Eat. Speciaalbiertje, wijntje of cocktail erbij? Vertel het ons en zet ons aan het werk. Dan toveren wij snel een brede glimlach op je gezicht!

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij ook diverse lunchgerechten. En als je zin hebt in een goed stuk appeltaart, regelen we dat!

Naast de gerechten op onze menukaart bieden we jou verschillende arrangementen, zoals een High Beer of een High Wine. De Hap en Tapkamer huren voor jouw eigen feestje? Ook dat kan geregeld worden!

De Hap en Tapkamer is van woensdag t/m zondag geopend. Plof op een bank of in een fijne stoel en gun jezelf een moment van rust. Even onthaasten. En dat onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes.

Graag tot ziens!

Openingstijden

Woensdag: vanaf 16.00 uur
Donderdag: vanaf 16.00 uur
Vrijdag: vanaf 12.00 uur
Zaterdag: vanaf 12.00 uur
Zondag: vanaf 14.00 uur

Contactgegevens
De Hap en Tapkamer Voorstraat 2 8011 ML Zwolle Tel: 038-421 85 00 contact@hapentapkamer.nl www.hapentapkamer.nl/